Tivoli indgår millionaftale med ølgigant

Tivoli og Royal Unibrew har i forvejen et samarbejde om koncertbegivenhederne Fredagsrock og Lillefredag, men nu indgår parterne en ny aftale.

Tivoli og Royal Unibrew, der står for at arrangere koncerter i Tivoli, har indgået en aftale om flere events og et nyt barkoncept. Det indebærer blandt andet visning af Champions League-finalen i 2021. Fold sammen
Læs mere
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Ølproducenten Royal Unibrew, som står bag en lang række øl, og Tivoli indgår nu en tocifret millionaftale, der løber til og med 2025.

Med aftalen flytter et nyt barkoncept ind i forlystelseshaven fra foråret 2021, hvor der blandt andet vil blive præsenteret øl fra forskellige danske mikrobryggerier.

Aftalen betyder samtidig, at Tivolis gæster er sikret en række nye kulturoplevelser såsom koncerter, events og sportsoplevelser live på storskærm. Det indebærer blandt andet visning af Champions League-finalen samt fejring af Faxe Kondis 50-års jubilæum med en gallafest i Tivoli i 2021.

»Vi glæder os meget til at tage fat på de mange nye initiativer, som den rekordstore aftale med Royal Unibrew indeholder. Der er godt nyt til de sportsinteresserede, når vi transmitterer internationale fodboldfinaler på Plænen. Vi fortsætter Lillefredag for danske upcoming bands som et populært musikkoncept, der har vist sig at kunne gennemføres i en coronatid,« lyder det fra administrerende direktør i Tivoli Susanne Mørch Koch.

Den nye ølbar, som er inspireret af Royal Unibrews ølunivers i Odense kaldet Anarkist, flytter ind i den bygning, der huser Biergarten, som vender ud mod Københavns Hovedbanegård.

Her skal baren slå et slag for bryggerhåndværket ved blandt andet at præsentere gæsterne for specialbryg fra andre førende mikrobryggerier samt Royal Unibrews egne produkter. Det er også planen, at der skal udvikles helt særlige Tivoli-øl.

»Vi ser også frem til at introducere et helt nyt fredagsbarunivers i Haven og byde den nye konceptbar Anarkist velkommen til Tivoli. Facaden til den nuværende Biergarten, hvor ølbaren flytter ind, får et nyt, åbent udtryk lige over for Hovedbanegården, så gæster både kan komme ind fra gaden og fra Tivoli,« siger Susanne Mørch Koch.

Tivoli og Royal Unibrew har i forvejen et samarbejde om begivenhederne Fredagsrock og Lillefredag.