Tine Thygesen kobler sig på Colego

Everplaces-stifteren Tine Thygesen, der er et centralt del af det københavnske iværksættermiljø, bliver nu en del af udbudssitet Colegos ledelsesteam.

Tine Thygesen, stifter af Everplaces, skal fremover være en del af Colegos ledelse. Fold sammen
Læs mere
Foto: Simon Læssøe

Iværksætterkvinden Tine Thygesen har for første gang i mange år valgt at hoppe på et eksisterende tog. Fremover bliver hun en del af ledelsen i udbudsvirksomheden Colego, og det som marketingsdirektør.

Tine Thygesen er kendt som stifter af rejsesitet Everplaces, fra radioprogrammet »De seks hatte« på Radio 24syv, medstifter af Founders House-kontorfællesskabet og en lang række andre ting i det fremadstormende københavnske iværksættermiljø.

For godt et halvt år siden valgte hun at fratræde som chef for Everplaces for at få en karrieremæssig tænkepause. Den er nu forbi, og hun har i den forbindelse valgt at satse på Colegos koncept. Og det af gode årsager.

»Virksomheden har eksisteret i et par år og kan præstere en mærkbar omsætning. Oven i det har de rejst 15 millioner kroner fra Northcap. Sammen gør det virksomheden til et startup, der er på vej mod hypervækst,« lyder det fra hende i en skriftlig kommentar med tilføjelsen:

»Midlerne til at drive en hurtig og seriøs ekspansion har været en af nøgleårsagerne til at gøre mig interesseret i virksomheden. Det fordi jeg elsker den fase, hvor væksten er høj og der hele tiden sker forbedringer. Med et hold, der voksede fra ti i efteråret til de nuværende 65, er væksten helt sikkert høj her.«

Colego blev etableret i 2012 af serieiværksætteren Martin Lavlund. Virksomheden formidler kontakt og tilbud på alle mulige opgaver - det være sig inden for alt fra byggeri i service - mellem både private og virksomheder. Den udgør et af de danske svar på en international tendens med lignende sites.