Tinder vil prøve kærligheden på Wall Street

Virksomheden Match Group Inc, der bl.a. står bag online-dating-siderne Tinder, Match og OkCupid, vil børsnoteres.

Selskabet bag en af verdens meget succesfulde dating-apps, Tinder, bejler nu til alverdens aktieinvestorer.

Selskabet bag datingsiderne Tinder, Match og OkCupid, indsendte sent fredag eftermiddag de papirer, der sætter gang i en amerikansk børsnoteringsproces, til de amerikanske børsmyndigheder SEC.

Det skriver bl.a. Wall Street Journal og Bloomberg.

Planen er at få noteret tech-aktien på Nasdaq-børsen. Moderselskabet IAC/InterActiveCorp, der ejer Match Group, vil beholde mere en 50 procent af aktierne.

Det har længe været ventet, at Match ville kaste sin kærlighed på Wall Street. Allerede i juni løftede Match Group sløret for planerne, og de seneste par år, siden dating-portalerne blev skilt ud fra moderselskabet, har en børsnotering været i sigtekornet.

Børsnoteriden af Tinder-selskabet er et forsøg på at skumme den økonomiske fløde, der i øjeblikket er på den boomende datingmarked i USA. Match havde en omsætning på godt 888 mio. dollar i 2014, hvilket var en stigning på 11 procent. Ifølge børsnoteringspapirerne, der er sendt til de amerikanske børsmyndigheder, tjente selskabet i 2014 148 mio. dollar, hvilket var en stigning på 18 procent.

De nye børspapirer fra Match Group afslører også, at selskabet har mere end 59 millioner månedligt aktive brugere og 4,7 millioner betalende medlemmer.