Tillidsmand beklager bankskilsmisse

De ansatte i Roskilde Bank er kede af, at filialerne splittes op og fordeles mellem tre banker. Den største skilsmisse, jeg har været med til, siger tillidsmand.

Den særlige Roskilde Bank-kultur er slut nu, og det er meget, meget vemodigt. Sådan lød den umiddelbare reaktion fra fællestillidsrepræsentanten i Roskilde Bank, Linda Larsen, til Dagbladet Roskilde, efter at det mandag formiddag stod klart, at 21 af bankens filialer er solgt til Nordea, Spar Nord Bank og Arbejdernes Landsbank. Dermed rykkes kolleger også fra hinanden i Roskilde Bank, som har omkring 650 ansatte.

- Det er den største skilsmisse, jeg nogensinde har været med til. Jeg tror, at alle har det underligt i dag og er meget kede af det. Og det er trods alt kun halvdelen af medarbejderne, der nu har fået en afklaring. Det er forfærdeligt for den halvdel, der er tilbage i blandt andet stabsfunktionerne, siger Linda Larsen.

Hun siger samtidig, at ingen har fået mulighed for at vælge, om de har ønsket at følge med til den ene eller anden bank.

- Men sådan er det jo. Det er nok den bedste løsning, man har kunnet finde, siger fællestillidsrepræsentanten.

/ritzau/