Tilbud om restrukturering i Nordicom trækkes tilbage

Nordicom aflyser den ekstraordinære generalforsamling, der var indkaldt til 1. juli, efter at Kvalitena har tilbagetrukket sit tilbud til en restrukturering.

Det sker, efter at selskabets nye storaktionær, Park Street Asset Management Limited, har givet udtryk for, at det ønsker mulighed for at sætte sig grundigt ind i Nordicoms situation og forhold, inden det tager stilling til tilbuddet fra Kvalitena.

»Da Kvalitena stiller som et krav, at der skal foreligge tilkendegivelser om positiv medvirken fra Nordicoms største aktionærer, og dette herefter ikke kan tilsikres, har Kvalitena som konsekvens heraf meddelt, at det fremsatte tilbud om restrukturering er trukket tilbage,« skriver Nordicom.

»Nordicoms bestyrelse, som havde anbefalet aktionærerne at stemme ja til Kvalitenas løsningsforslag, ser med nogen bekymring på denne udvikling, men ser nu frem til at samarbejde med den nye storaktionær, de øvrige aktionærer og selskabets långivere i håb om hurtigst muligt at nå frem til en løsning, der kan sikre Nordicoms videre drift,« fremgår det endvidere af meddelelsen fra Nordicom.

Kvalitena fremsatte sit tilbud om en transaktion 31. maj 2016. Hvorefter Nordicom i en fondsbørsmeddelelse 9. juni 2016 har indkaldte til den nu aflyste generalforsamling, som havde til formål at bane vejen for Kvalitenas løsningsforslag. Den 10. juni kom det frem, at Park Street Asset Management Limited havde overtaget 28,91 pct. af aktierne i Nordicom fra Investeringsselskabet Gribskov ApS.