Tiger får ny topchef, men vil ikke fortælle, hvem det er

Den danske superkæde, Flying Tiger Copenhagen, skal have ny topchef. Men indtil videre holdes det hemmeligt, hvem vedkommende er. Det eneste, de vil sige, er, at vedkommende har en stærk baggrund indenfor detail.

Tiger butik på Kultorvet. Fold sammen
Læs mere
Foto: Claus Bech Andersen
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Man kan købe billige is og head-phones og alt muligt andet i Lennart Lajboschitz' livsværk Tiger. I dag hedder virksomheden Flying Tiger Copenhagen, og 2. januar i år fyrede de franskmanden Xavier Vidal efter to år i direktørstolen. Siden da har bestyrelsesmedlemmet Michael Hauge Sørensen været midlertidig afløser.

Men nu har Flying Tiger Copenhagen, tidligere Tiger, så endelig fundet afløseren, der skal overtage fra 1. august. Men hvem der kommer til at stå bag salget af varererne i butikkerne, det vil de ikke fortælle. Det, som de vil fortælle, er, at vedkommende har en stærk baggrund indenfor detail, mens der ikke gives yderligere oplysninger om personen.

Grunden til, at de ikke oplyser, hvem chefen for det hele skal være, er, at vedkommende endnu har en kontrakt med sin nuværende arbejdsgiver. Desuden ansætter de Carsten Fensholt som CFO fra 15. maj i år. Han skal erstatte Henrik Skov, der har besat den stilling indtil nu. Det skriver moderselskabet, Zebra A/S i en pressemeddelelse.

»Det glæder mig at meddele, at vi nu har et nyt, stærkt direktionshold på plads. Jeg er overbevist om, at de begge vil være et stort aktiv for Flying Tiger Copenhagen og vil spille en vigtig rolle i udførelsen af vores ambitiøse planer for fremtiden. Jeg vil også takke Henrik for hans betydelige bidrag til udviklingen af virksomheden i de sidste fire år. Jeg ønsker ham held og lykke i fremtiden,« siger Vagn Sørensen, formand for Zebra A/S.