Tidligere Zealand Pharma-direktør har landet direktørjob i Sverige

Britt Meelby Jensen tiltræder fredag den 1. marts stillingen som administrerende direktør i Atos Medical i Malmø. Fold sammen
Læs mere
Foto: Sophia Juliane Lydolph Sophia Ju
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Britt Meelby Jensen tiltræder fredag den 1. marts stillingen som administrerende direktør i Atos Medical i Malmø, Sverige.

Det fremgår af en pressemeddelelse.

Britt Meelby Jensen kommer fra en stilling som administrerende direktør for Zealand Pharma. Tidligere har hun været administrerende direktør for selskabet Dako.

»Vi har set meget frem til at byde Britt Meelby Jensen velkommen som CEO for Atos Medical. Vi er i bestyrelsen overbeviste om, at Britt sammen med en stærk organisation vil kunne yderligere accelerere virksomhedens vækst,« siger formand Lars Frederiksen i meddelelsen.

Atos Medical er et medicinsk teknologiselskab med fokus på tale- og lungerehabilitering for patienter, der operativt har fået fjernet strubehovedet på grund af kræft. Selskabet har 22 datterselskaber og lige godt 800 ansatte.

»Jeg glæder mig til at blive en del af Atos Medical. Det er en virksomhed, hvor alle brænder for at gøre en forskel for en overset patientgruppe. Jeg er imponeret over de flotte resultater i de seneste år, og jeg ser frem til at trække på min erfaring og kompetencer for at fortsætte virksomhedens succesfulde rejse sammen med et stærkt hold,« siger Britt Meelby Jensen om sit nye job.

/ritzau/FINANS