Tidligere FCK- og OB-træner skal sælge strøm i Trekantsområdet

Kim Brink, der tidligere har trænet både FCK og OB, er ansat som ny kommerciel direktør i energiselskabet Ewii, det tidligere Trefor, der blandt andet leverer strøm og vand i Trekantsområdet.

Kim Brink, der tidligere har været træner i både FCK og OB, skal nu være kommerciel direktør i energiselskabet Ewii. Fold sammen
Læs mere
Foto: Claus Fisker
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Hvis du støder på en af toplederne fra energiselskabet Ewii, og du undrer dig lidt over, hvor du har set ham før, så er svaret: På grønsværen.

Den tidligere fodboldtræner for både FCK og OB, Kim Brink, har nemlig fået nyt job som kommerciel direktør i forsyningsselskabet Ewii, der tidligere hed Trefor. Det skriver fyens.dk.

Erhvervstransferen sender dog ikke Kim Brink til fremmede egne, for han har også været træner i det nu hedengangne Vejle Boldklub Kolding, som ligger på Ewii's hjemegn - og selskabet har i øvrigt været trøjesponsor for Vejle Boldklub.

Kim Brink er 57 år gammel og bor til hverdag i Odense. Ewii oplyser dog, at han mest kommer til at arbejde i hovedstadsområdet. Og så er det i øvrigt ikke et 180 graders skifte for Kim Brink, han er nemlig uddannet cand. merc. i international marketing.