Tidligere Facebook-chef smider penge i dansk startup

Den danske startupvirksomhed Cylindo vil være førende inden for 3D-produktvisualisering. Nu får den en økonomisk indsprøjtning fra blandt andre en tidligere chef i Facebook.

Cylindo har udviklet et visualiseringsværktøj af møbler i 3D, der skal hjælpe møbelbutikkerne med at sælge mere på nettet. På billedet ses administrerende direktør, Janus Jagd. Arkivfoto. Fold sammen
Læs mere
Foto: Mathias Bojesen/Ritzau Scanpix

Facebooks tidligere kommunikationschef Mike Buckley har sammen med en række andre investorer smidt to mio. amerikanske dollar i den danske startupvirksomhed Cylindo, skriver Børsen.

Cylindo producerer visuel 3D-markedsføring til møbelbranchens onlinehandel, og har de seneste år haft betydelig vækst. Med investeringen er det planen, at automatisere flere processer i forbindelse med at skabe en fotorealistisk 3D-model, som er udviklet til hvert enkelt af Cylindos kunders produkter.

I en pressemeddelse udtaler Mike Buckley:

»Cylindo har bygget en god teknologi, der løser et stort problem for kunderne, og er ved at blive til en essentiel del af enhver onlinehandels go-to. De har et stærkt produkt og team, en klar vision om, hvordan de vil skalere platformen, og er godt positioneret til at kunne blive en leder af markedet inden for produktvisualisering,« skriver han ifølge Børsen.

Cylindo laver visualiseringssoftware, så møbelkunder kan tegne egne rum og indrette dem med møbler, før de køber dem. Arkivfoto. Fold sammen
Læs mere
Foto: Christian Liliendahl/Ritzau Scanpix.

Cylindos primære kundebase er i USA, men virksomheden tæller kunder i 16 forskellige lande. Til Børsen siger den administrerende direktør, Janus Jagd:

»Som startup gælder det om at finde sin plads i markedet. De første år brugte vi på at udvikle produktet, og de sidste par år har vi sat ind på markedsføringen og investeret mere i salget. Det er det, vi ser resultatet af nu.«

Cylindo forventer at fordoble sin omsætning til næste år. I alt har virksomheden hevet 4,1 mio. dollar hjem gennem tre funding-runder, skriver Børsen.