Tidligere Brøndby-direktør rejser hjem

Den tidligere Brøndby-direktør Jan Lockhart gør comeback hos rejseselskabet Kuoni Danmark, hvor han tidligere har været direktør.

Jan Lockhart stoppede i juni med omgående virkning som direktør i Brøndby IF, nu har han fundet nyt job. Fold sammen
Læs mere
Foto: Jeppe Michael Jensen
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Jan Lockhart, der i juni blev den seneste i rækken af direktører i Brøndby IF til at gå ud af svingdøren, gør nu comeback hos sin tidligere arbejdsgiver.

Før sine 16 måneder i Brøndby IF kom Jan Lockhart fra en stilling som managing director i Kuoni Danmark, der blandt andet driver rejseselskaberne Apollo Rejser og Falk Lauritsen.

Nu vender han tilbage til Kuoni som seniorrådgiver på selskabets sports- og fritidsresort Playitas på ferieøen Fuerteventura, skriver nyhedsbrevet Check-in.

Stillingen er en seks måneders ansættelse, men ifølge Check-ins oplysninger kan der være tale om, at Jan Lockhart er godt i gang med et comeback til chefstolen i Kuoni.

I fredags gik Kuoni Danmarks adm. direkør Stefan Vilner efter uenigheder om strategien i Kuoni. Samme dag blev den tidligere direktør præsenteret som seniorrådgiver for projektet på Fuerteventura.

Direktør for Kuoni Nordic, Mats Dahlquist, afviser ikke, at Jan Lockhart skulle være med i opløbet om at blive ny adm. direktør i rejseselskabet.

"Jeg bryder mig ikke om at afvise ting kategorisk. Men vi har netop igangsat en rekrutteringsproces, hvor vi skal finde den rigtige person til chefjobbet i Danmark," siger han til Check-in.