Ti startups, som det er værd at holde øje med i 2020

Hvem vil vokse, øge omsætningen og i det hele taget markere sig i 2020? Her er ti bud på danske iværksættervirksomheder, der bliver spændende at følge i det nye år.

Goodiebox, der er udpeget som en ud af ti virksomheder, som det i høj grad er værd at holde øje med i 2020, indgik tidligere på året et samarbejde med en global amerikansk butikskæde i salget af virksomhedens eget beautybrand, Comme Deux. Her ses adm. direktør Rasmus Schmiegelow sammen med Nikolaj Leonhard-Hjorth, medstifter af Goodiebox. Fold sammen
Læs mere
Foto: Linda Kastrup
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Der er gang i den danske iværksætterscene i disse år, og 2020 bliver endnu et år, hvor det er værd at kigge mod de danske startups.

Hvem bliver den næste danske unicorn? Hvem vil øge omsætningen og medarbejderstaben? Hvor skal væksten komme fra?

Berlingske giver her ti bud på danske startups, man bør holde øje med i 2020.

Listen er udvalgt på baggrund af input fra serieiværksætter- og investor i ByFounders Tommy Andersen, der også er formand for Iværksætterpanelet, succesiværksætter Martin Thorborg, der er administrerende direktør i Dinero, formand for Dansk Iværksætter Forening Peter Kofler samt Danske Banks chef for iværksætteri og vækstvirksomheder i Growth & Impact, Klavs Hjort.