Telia får ny privatkundedirektør

Svensker overtager jobbet med at holde på og skaffe flere nye kunder til Danmarks tredjestørste teleselskab.

Gustav Berghog bliver Telias nye privatkundedirektør i Danmark. Foto: Telia Fold sammen
Læs mere

Telia får 15. november ny direktør for sine danske privatkunder.

Det er svenskeren Gustav Berghog, som afløser Christoph Nørgaard, der kom til Telia fra konkurrenten TDC i efteråret 2011. Den 43-årige Christoph Nørgard har ifølge en pressemeddelelse fra Telia, der er Danmarks tredjestørste teleselskab efter TDC og Telenor, fået nyt job uden for den svensk-finske telekoncern fra 1. januar 2018, nemlig som direktør for salg og marked i Aller Media. Her træder han ind i ledelsen og skal primært have fokus på Allers omlægning til den digitale verden og til at udvikle nye forretningssamarbejder med andre virksomheder.

Gustav Berghog har arbejdet i ti år i telebranchen i Sverige, først hos Tele2, der også tidligere var i Danmark, og siden 2011 i Telias svenske svar på lavprismobilselskabet CallMe, Halebop. Han havde en kort afstikker til kabel-TV-udbyderen Com Hem, Sveriges svar på YouSee.

Gustav Berghog, der bor i Stockholm med sin kone og deres 2½-årige datter, glæder sig til at møde »det berygtede, danske telemarked«, som er verdenskendt for den hårde konkurrence gennem snart 15 år. Det er en konkurrence, som også gør ondt på Telia, som i dag har 1.483.000 mobilkunder, 94.000 fastnetkunder, 121.000 bredbåndskunder og 32.000 TV-kunder i Danmark men kæmper med at få overskuddet bragt op.

Administrerende direktør for Telia i Danmark, Morten Bentzen, ønsker Christoph Nørgaard held og lykke med det nye job og ser frem til at få Gustav Berghog på plads i Danmark.