Telia får ny erhvervsdirektør

Microsofts salgsdirektør skifter til telebranchen efter sommerferien.

Thomas Kjærsgaard bliver efter sommerferien Telias nye erhvervskundedirektør. Foto: Telia Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Microsoft leverer Telias nye erhvervsdirektør.

Det er den 46-årige Thomas Kjærsgaard, som efter sommerferien overtager ansvaret for erhvervskunderne hos Danmarks tredjestørste teleselskab, Telia. Thomas Kjærsgaard har siden 2006 været salgsdirektør hos Microsoft i Danmark.

Han erstatter Anne Kilsdal, som i en periode har fungeret som erhvervsdirektør ved siden af jobbet i lederteamet i Telias erhvervsforretning, som hun nu kan dedikere sig på fuld tid igen.

Thomas Kjærsgaard er uddannet fra CBS i 1998 og har i 1997-2003 arbejdet hos BRF Kredit, i 2003-2005 som salgsdirektør i Webtop Technology og 2005-2006 som salgs- og marketingsdirektør for Børsen Academy, inden han i 2006 kom til Microsoft. Her har han arbejdet i både Danmark og udlandet, indtil han i 2017 blev salgsdirektør.

Telia er Nordens største telekoncern og er 37 procent ejet af den svenske stat som største enkeltaktionær. I Danmark er Telia nummer 3 efter TDC og Telenor. Den svenske koncernledelse har lovet inden udgangen af året at have afklaret, hvilke tiltag der skal til for at gøre Telia i Danmark til en langsigtet, god forretning. Alternativet er, at koncernen skiller sig af med selskabet og sælger det.