Telia-chef: Ikke flere fyringer

Resultaterne efter den store fyringsrunde i november begynder nu at melde sig, og der er ingen nye nedskæringer på ved, lover Telia-direktør.

Telias administrerende direktør i Danmark, Søren Abildgaard, følger regnskaberne tæt og har ingen planer om nye nedskæringer på medarbejdersiden. Arkivfoto: Jens Nørgaard Larsen, Scanpix Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Telias store fyringsrunde i november er den sidste af slagsen.

»Jeg har ingen planer om nedskæringer på medarbejdersiden. Til gengæld kikker vi som en fast bestanddel på omkostningerne måned for måned for ikke at skulle lave store ryk, der som regel ikke er særligt sunde,« siger administrerende direktør for Telia i Danmark, Søren Abildgaard.

163 ansatte - eller næsten 20 procent af de ansatte - fik i november en fyreseddel i Danmarks tredjestørste teleselskab, hvilket satte et markant aftryk på Telias regnskab for årets sidste kvartal.

»I ordentlighedens navn er det aldrig rart at skulle gøre, hvad vi gjorde i november. Og det vil jeg meget gerne undgå igen. Men nu kan vi se fordelene og begynder at kunne se resultaterne,« siger Søren Abildgaard.

11.000 flere mobilkunder på tre måneder

Han kunne torsdag morgen fremlægge et regnskab, hvis driftsresultat er 50 procent større, end det var i oktober-december, og med 11.000 flere mobilkunder i butikken.

TDC er de seneste fire år blevet over 4.000 medarbejdere færre. Også norskejede Telenor, som er Danmarks næststørste teleselskab, var ude i en mindre fyringsrunde lige før Telias afskedigelsesrunde.

Telia har nu 1.243 ansatte i Danmark.