Teletopchef: Vi lukker ikke Telmore

Lavprismobilselskabet forsvinder ikke men kan spare en masse penge ved, at visse funktioner slåes sammen med moderselskabet TDC, siger koncernchef Carsten Dilling.

Det er kun dele af Telmore, der lægges sammen med TDC - lavprismobilselskabet kører videre, lover TDCs topchef. Fold sammen
Læs mere

TDC-topchef Carsten Dilling afviser på det bestemteste, at lavprismobilselskabet Telmore er på vej ud i glemselen og bliver opslugt af TDC-koncernen.

»Det er totalt misforstået, at vi nærmest er i gang med at lukke Telmore,« siger han til Berlingske Business.

TDC meddelte for en uge siden Telmores ansatte, at en række Telmore-funktioner fremover bliver lagt ind i selve TDC. Det har skabt frygt for, at Telmore, som i dag har 700.000 mobilkunder, vil forsvinde som varemærke, ligesom det TDC-opkøbte M1 blev lagt ind under Fullrate, og lavprisrebellen Onfone blev en del af kabel-TV-selskabet YouSee, som nu selv er smeltet delvis sammen med TDC.

»Ligesom YouSee blev lagt ind under TDC, er det meget vigtigt for Telmore-kunderne at forstå, at hverken kundeforholdene eller produkterne ændrer sig. Vi prøver at trække Telmore ind, så vi kan prioritere på den rigtige måde med skarpere positioner og netop få Telmore til at skille sig ud. Tiden er løbet fra, at vi kan styre selskaberne med løs hånd. Derfor skal Anders Jensen (TDCs privatkundedirektør, red.) med fast greb sørge for, at Telmore-kunderne udvikler sig og oplever, at de får bedre tilbud,« siger Carsten Dilling.Anders Jensen sagde mandag til Berlingske Business, at Onfone på længere sigt vil forsvinde som selvstændigt mærke og blive en del af YouSee, men at Telmore skal bevares som TDCs selskab til dem, der kun ønsker et mobilabonnement.

»Dette handler om at spare omkostninger. Telmore behøver ikke at køre med egen økonomi- og IT-afdeling eller have sin egen butik. Med dette skridt kan vi øge trykket på produktudvikling til Telmore, som også kan arve lækre app-platforme fra YouSee eller TDC, og vi kan skrue op for markedsføringen af Telmore. Telmore har en stor kundebase. Du kan tro, at vi passer på den!« siger Carsten Dilling.