Telenors topchef åben over for opkøb

Konsolideringssnakken fortsætter på det danske telemarked. Telenors administrerende direktør, Jon Frederik Baksaas, siger ifølge Bloomberg News oven på selskabets regnskab for andet kvartal, at alle muligheder er åbne i Danmark.

Jon Fredrik Baksaas, CEO hos Telenor. Fold sammen
Læs mere
Foto: SCANPIX NORWAY
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Kommentarerne kommer oven på et regnskab, der for hele Telenor var pænt, men for Danmark viste en faldende omsætning per kunde og faldende omsætning på mobil i danske kr. I norske kr. bød andet kvartal på et milliontab for Telenor i Danmark.

På telekonferencen efter regnskabet fortæller Jon Frederik Baksaas, at konsolidering "hænger i markedet i Danmark" samt at "alle muligheder er åbne," når det kommer til en konsolidering af det danske marked.

Tidligere i juli godkendte EU-Kommissionen Telefonicas køb af E-Plus i Tyskland, hvilket reducerede antallet af netværksoperatører fra fire til tre. Det har åbnet op for samme udvikling i andre lande.


Det danske marked er et af de mest konkurrenceprægede i Europa og har nogle af de laveste priser. Derfor har konsolidering længe været set som uundgåeligt i Danmark, hvis teleselskaberne skal forbedre deres forretning.

I Danmark har TDC, 3, Telia og Telenor hvert sit net. Telia og Telenor har dog et partnerskab omkring deres net under navnet TT.