Telenor rykker sikkerhed op i direktionen

Databeskyttelse og sikring af privatlivets fred bliver nu et direktionsemne i Danmarks næststørste teleselskab.

Telenors juridiske chef, Mette Eistrøm Krüger, får nu også ansvaret for at sikre folks privatliv i en nyoprettet direktørstilling. Foto: Telenor Fold sammen
Læs mere

Danmarks næststørste teleselskab, Telenor, trækker nu databeskyttelse og sikring af privatlivets fred helt op i sin direktion.

Mette Eistrøm Krüger, som siden 2014 har været chef for det norskejede teleselskabs juridiske og regulatoriske afdeling i Danmark, fik onsdag en nyoprettet direktørstilling og udvider sit ansvar med netop de to områder.

»Det juridiske og regulatoriske område er vigtigt for Telenor, ikke mindst fordi det skaber rammebetingelserne for vores virke i det danske marked. Dertil kommer, at der inden for dette områder også ligger emner som sikkerhed, databeskyttelse og privacy (privatlivets fred, red.), der får en stadig større betydning, i takt med at digitaliseringen tager til,« siger Jesper Hansen, administrerende direktør for Telenor i Danmark, om udnævnelsen af sin juridiske chef.

43-årige Mette Eistrøm Krüger har arbejdet i telebranchen i 17 år og har stor erfaring med jura og politiske dagsordener. Hun var tidligere juridisk chef og chef for kontraktudarbejdelse og forhandling og i en kort periode også ansvarlig for virksomhedsmarkedet.

Nu bliver hun som både medlem af Telenor Danmarks direktion og af den Telenor-gruppe, hvor alle direktioner i alle Telenor-lande er samlet.

Telenor hører til blandt verdens ti største mobilselskaber og er i Danmark nummer 2 efter TDC.