Telefon- og PC-pakken hitter under juletræet

Der er solgt rigtigt mange mobiltelefoner med mini-PCer op til jul, bekræfter Sonofon/Telenor.

Foto: Steffen Ortmann
En hel del julegaver i år vil rumme mobilt bredbånd.

Der er nemlig stort salg i små modem til PCer, som så kan bruge mobilnettet, når man er på farten og gerne vil på nettet, sende og modtage elektronisk post og meget mere, der kræver en forbindelse til omverdenen.

»Jeg skulle tage meget fejl, hvis ikke december bliver årets bedst sælgende måned,« siger Peter Berg, direktør for privatmarkedet hos Sonofon/Telenor, til Business.dk.

Telenor-koncernen er Danmarks næststørste teleselskab efter TDC.

Mini-PCer sælger godt

Det gode salg giver ham mindelser om, da mobiltelefonsalget for 12 år siden, da han trådte ind i telebranchen, begyndte at tage af.

»Særligt kombinationen af et mobilt bredbåndsabonnement og en bærbar PC har givet et stort løft. Det er blot 14 dage siden, at vi sammen med Expert-kæden introducerede tilbuddet om en mobiltelefon og en af de nye mini-PCer. Og vi er blevet positivt overraskede over danskernes respons,« siger Peter Berg.

Telefon under træet

Samme melding kom for tre uger siden fra Jesper Theill Eriksen, direktør for TDC Mobil Norden, Danmarks største mobilselskab.

»Julesalget har traditionelt betydet, at folk har lagt en telefon under træet. I år bliver det lige så meget et mobilt bredbåndskort, mange sammen med en mini-PC. Det tyder salget på,« forklarede Jesper Theill Eriksen.

TDC oplever, at det mobile bredbånd ofte benyttes som tillæg til det eksisterende fastnetbredbåndsabonnement.


Læs også:

Ups for en netadresse!

Logoer, der ikke blev som tiltænkt

SMSen blev undfanget på pizzeria i København

LÆS MERE