TDCs bestyrelse: Bud fra pensionskasser er for lavt

Bestyrelsen i TDC mener, at et købstilbud fra et konsortium af investorer bestående af PFA, ATP, PKA og Macquarie er for lavt. Bestyrelsen er klar til dialog, hvis der kommer et overbevisende tilbud.

TDC's bestyrelse har afvist købstilbud fra danske pensionskasser. Fold sammen
Læs mere
Foto: Uffe Weng

Der skal et bedre tilbud på bordet, hvis TDCs bestyrelses for alvor skal bide på den krog, som et konsortium af investorer bestående af PFA, ATP, PKA og australske Macquarie har smidt ud. Konsortiet bekræftede torsdag morgen, at gruppen er interesseret i at få fingre i den danske telekæmpe.

Tilbuddet fra investorgruppen er omkring otte milliarder kroner højere end den værdi, som TDC havde, da børsen lukkede onsdag. Her var telegigantens markedsværdi opgjort til 30,4 milliarder kroner.

Men den merpris er langt fra nok til at tilfredsstille TDCs bestyrelse. I en meddelelse fra en samlet bestyrelse lyder beskeden fra telegiganten, at buddet fra konsortiet ikke er i TDC-aktionærernes interesse, »da det undervurderer selskabets værdi«.

Bestyrelsen slår samtidig fast, at der skal et bedre bud på bordet, hvis TDC-bestyrelsens interesse skal fanges.

»Hvis der på noget tidspunkt kommer et finansielt overbevisende tilbud, vil vi altid være klar til at indgå i en konstruktiv dialog«, skriver bestyrelsen.

Torsdag eftermiddag ligger TDCs markedsværdi på omkring 36,5 milliarder kroner.