TDC vender rundt: Nokia taget til nåde

Kort tid efter det kom frem, at TDC ikke længere ville forhandle Nokias mobiltelefoner, fortæller indkøbschefen nu, at der alligevel vil stadig vil være Nokia-telefoner på hylderne.

Nokias telefoner vil alligevel stadig være at finde i TDCs butikker. Fold sammen
Læs mere
Foto: SPENCER PLATT
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

På grund af uoverensstemmelser mellem Nokia og TDC kom det i weekenden frem, at kæden ikke længere ville forhandle det finske selskabs mobiltelefoner.

Nu trækker TDCs indkøbschef så i land, skriver netmediet mobilsiden.dk. I sidste uge sendte han ifølge netmediet ellers en intern mail ud om, at samarbejdet med Nokia var stoppet.

"Vi har indgået en aftale med Nokia. Siden sidste onsdag, har vi arbejdet benhårdt i begge lejre, på at få enderne til at nå sammen. Og det er lykkedes," siger TDCs indkøbschef Morten Steen Jensen til Mobilsiden.dk.

Siden indkøbschefens mail i sidste uge har Nokia ifølge Morten Steen Jensen holdt flere møder med hinanden.

Telia, Telenor og "3" har i forbindelse med sagen meldt ud, at de ikke havde nogen planer om at give Nokia sparket. Mobiltelefon-producenten var ifølge den første historie kommet i uføre hos TDC, fordi Nokia ikke havde bidraget nok til markedsføringen af dets produkter hos TDC.

Nokia ønsker ikke at kommentere yderligere på deres samarbejdsaftaler med telekæderne, men selskabets produktchef Niels Kjelstrup er tilfreds med, at parterne har nået hinanden.

"Jeg har ikke nogle kommentarer til vores samarbejdsaftaler. Vi er utroligt glade for, at Lumia 920 er i sortiment hos alle teleoperatørerne i Danmark," siger han til mobilsiden.dk.