TDC-strejke rammer kunder på Sjælland

TDC skal fyre teknikere. Det har fået ansatte i selskabet på barrikaderne - og de strejker. Nogle kunder bliver ramt og kan ikke få lavet deres teleforbindelse.

Strejken kommer, fordi TDC har meldt ud, at 120 teknikere i selskabets installationsafdeling står til fyringer. Fold sammen
Læs mere
Foto: Jens Nørgaard Larsen
TDC er blevet ramt af arbejdsnedlæggelser på Sjælland, hvor omkring 250 medarbejdere strejker. Det oplyser TDC's kommunikationsdirektør, Nicolaj Due, til Computerworld. Strejkerne har betydning for selskabets kunder på Sjælland.

- Vi arbejder naturligvis målrettet på, at kunderne bliver mindst muligt berørt. Et mindre antal kunder på Sjælland vil blive kontaktet og få at vide, at de ikke får udført deres opgave i dag, siger Nicolaj Due til Computerworld.

Kunderne vil typisk få en ny tid om nogle få dage, oplyser TDC. Nicolai Due forventer, at arbejdet genoptages fredag middag.

- Nedlæggelserne er overenskomststridige. Derfor opfordrer Dansk Metal også medlemmerne til at genoptage arbejdet, siger kommunikationsdirektøren.

Strejken kommer, fordi TDC har meldt ud, at 120 teknikere i selskabets installationsafdeling står til fyringer.

Det er kun en uge siden, at flere TDC-medarbejdere organiseret under Dansk Metal strejkede. Og årsagen var også den verserende sag om afskedigelser.