TDC sætter ny mand i spidsen

Dansk Kabel-TV får ny topchef efter stor fusion.

Flemming Hynkemejer (yderst til venstre) var med, da TDC i februar 2008 underskrev aftalen om, at det fremover er den svenske teleleverandør Ericsson, der skal stå for TDCs mobilnet i Danmark. Her ses han sammen med daværende mobildirektør Mads Middelboe, daværende koncernchef Jens Alder, Michael Beckstrøm og Ericssons topchef, Carl-Henric Svanberg. Foto: Liselotte Sabroe, Scanpix Fold sammen
Læs mere
Danmarks største teleselskab, TDC, har sat en ny mand i spidsen for det fusionerede datterselskab Dansk Kabel-TV.

42-årige Flemming Hynkemejer overtager direktørstolen i Dansk Kabel-TV, som er et 100 procent ejet datterselskab af kabel-TV-selskabet YouSee, det tidligere TDC Kabel-TV. Han afløser den 53-årige Peter Ibsen, som for et par uger siden forlod selskabet.

Flemming Hynkemejer kom til TDC Kabel-TV i 1998 og var senest direktør for driften. I 2007 blev han hentet til TDC Mobil som teknikdirektør, inden han i februar i år blev direktør for netudvikling i TDC Operations, som står for TDCs telenet.

Nu overtager han Dansk Kabel-TV, som i maj købte TV- og bredbåndsselskabet A+ og dermed selskaberne A+ Arrownet og FastTV-net og deres 62.000 kunder af selskabet ledelse samt Nordica Capital Partners og LD-Invest Equity. Det blev senere fusioneret ind i Dansk Kabel-TV.

Den hidtidige, administrerende direktør og medejer af A+, Henrik Lind, bliver udviklingsdirektør i det nye selskab.

YouSee dækker 44 procent af de danske husstande med kabel-TV men sælger også telefoni og Internet-adgang.