TDC sætter ny mand i spidsen

Dansk Kabel-TV får ny topchef efter stor fusion.

Flemming Hynkemejer (yderst til venstre) var med, da TDC i februar 2008 underskrev aftalen om, at det fremover er den svenske teleleverandør Ericsson, der skal stå for TDCs mobilnet i Danmark. Her ses han sammen med daværende mobildirektør Mads Middelboe, daværende koncernchef Jens Alder, Michael Beckstrøm og Ericssons topchef, Carl-Henric Svanberg. Foto: Liselotte Sabroe, Scanpix Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Danmarks største teleselskab, TDC, har sat en ny mand i spidsen for det fusionerede datterselskab Dansk Kabel-TV.

42-årige Flemming Hynkemejer overtager direktørstolen i Dansk Kabel-TV, som er et 100 procent ejet datterselskab af kabel-TV-selskabet YouSee, det tidligere TDC Kabel-TV. Han afløser den 53-årige Peter Ibsen, som for et par uger siden forlod selskabet.

Flemming Hynkemejer kom til TDC Kabel-TV i 1998 og var senest direktør for driften. I 2007 blev han hentet til TDC Mobil som teknikdirektør, inden han i februar i år blev direktør for netudvikling i TDC Operations, som står for TDCs telenet.

Nu overtager han Dansk Kabel-TV, som i maj købte TV- og bredbåndsselskabet A+ og dermed selskaberne A+ Arrownet og FastTV-net og deres 62.000 kunder af selskabet ledelse samt Nordica Capital Partners og LD-Invest Equity. Det blev senere fusioneret ind i Dansk Kabel-TV.

Den hidtidige, administrerende direktør og medejer af A+, Henrik Lind, bliver udviklingsdirektør i det nye selskab.

YouSee dækker 44 procent af de danske husstande med kabel-TV men sælger også telefoni og Internet-adgang.