TDC sænker prisen på mobilen i udlandet

5. februar sænker TDC prisen med 20 procent inden for EU for privatkunder.

"Vi har længe arbejdet på, at gøre det billigere for vores kunder at tage mobilen med på ferie. Derfor er vi også glade for, at det nu er muligt at sætte priserne ned i EU," siger Anders B. Christjansen, vicedirektør i TDC Mobil.

Prisen for at ringe fra et EU-land til Danmark falder 5. februar fra 10 til otte kroner i minuttet.

Allerede før jul ændrede TDC sit Feriemodul, så verden er delt op i fem zoner med faste priser.

"Med de faste zoner slipper kunderne for ubehagelige overraskelser, og TDC kan desuden bedre styre priserne, og det giver nu plads til en prisnedsættelse inden for EU-zonen, hvor flest kan mærke det på regningen," siger Anders B. Christjansen.

TDC satte i forbindelse med ændringen af Feriemodul priserne ned på data med 29 procent i EU-zonen, og selv om priserne på tale nu sættes ned med 20 procent, mener Anders B. Christjansen, at det generelt stadig er for dyrt at bruge sin mobiltelefon på ferien.

"Ved at sænke prisen i EU-zonen vil vi også gerne signalere, at vi er parate til følge de politiske ønsker om, at priserne skal længere ned. Derfor ser vi positivt på, at EU er på vej med et indgreb. Hvis indgrebet bliver lavet på den rigtige måde, vil det ikke alene give lavere priser. Det vil også i langt højere grad gøre det mulig for os at tilpasse feriemodulet til kundernes behov," siger Anders B. Christjansen.