TDC Play vinder international pris

TDCs musikalske tjeneste PLAY får international pris for sin hurtige udbredelse i Danmark.

Det er ikke kun blandt TDCs kunder, at TDC Play får ros.

En international brancheforening har netop tildelt TDC en pris for den musikalske tjeneste.

Ved kenferencen Mobile Entertainment Market i London løb TDC med en "meffy" foran fem andre nominerede. Blandt andet en musiktjeneste hos Vodafone Music - et af verdens største mobilselskaber.

TDCs "meffy" var i kategorien Music Service.

»Det er en enorm anerkendelse, at så mange af verdens helt store aktører inden for mobil underholdning, er enige om at pege på TDC PLAY. Det understreger endnu en gang, at vi har skabt et unikt koncept og en ny forretningsmodel inden for digital underholdning, som inspirerer langt ud over landets grænser,« siger TDC's musikdirektør Mikael Jensen.

Bag Meffy står brancheorganisationen Mobile Entertainment Forum (MEF), der har 135 medlemsvirksomheder inden for mobil- og underholdnings-industrien.

Dommerpanelet bemærkede især, at TDC har skabt en løsning, der fungerer på tværs af de to platforme: mobil og bredbånd, men også at et meget stort antal danskere har taget tilbuddet til sig på kort tid.

Det er ikke først gang, at TDC Play bliver kendt uden for landets grænser. TDC er blevet forbilledet for flere andre teleselskaber i verden, og TDC Plays "far", Søren Tvilsted, har endda været i England for at rådgive Virgin om opstarten af et lignende projekt.