TDC: Nye ejere pønser på tvangsindløsning og afnotering

TDC kan stadig ende med at blive afnoteret fra børsen i København. Det fremgår af en meddelelse fra konsortiet, der netop har sikret sig 88 pct. af aktiekapitalen i TDC på baggrund af et købstilbud på 50,25 kr. per aktie.

TDC kan stadig ende med at blive afnoteret fra børsen i København. Det fremgår af en meddelelse fra konsortiet, der netop har sikret sig 88 pct. af aktiekapitalen i TDC på baggrund af et købstilbud på 50,25 kr. per aktie. (Foto: Mads Claus Rasmussen/Scanpix 2018) Fold sammen
Læs mere
Foto: Mads Claus Rasmussen
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Konsortie-kvartetten, bestående af de danske pensionskasser ATP, PFA, PKA og den australske investeringsbank Macquarie, er siden udløbet af købstilbuddet kommet i kontakt med en yderligere en række investorer, der fortsat er interesserede i at sælge deres aktier i TDC på samme vilkår, som i det oprindelige tilbud.

»Som følge heraf har tilbudsgiver indgået i dialog med en række investorer, hvilket kan resultere i, at tilbudsgiver kommer i besiddelse af mere end 90 pct. af alle udestående aktier og stemmerettigheder i TDC.«

»Sker dette har tilbudsgiver efter gennemførelse af tilbuddet til hensigt at iværksætte en tvangsindløsning af aktier ejet af resterende minoritetsaktionærer samt at foranledige, at TDC anmoder om at blive afnoteret,« hedder det i meddelelsen.

På nuværende tidspunkt har konsortiet på baggrund af dialogen med de tilbageværende aktionærer fået accept fra yderligere 3.482.785 aktier. Når de aktier medregnes når konsortiet op på 88,5 pct. af aktiekapitalen og stemmerne.