TDC henter Carsten Dilling ind i direktionen

Ganske overraskende henter TDC den tidligere Columbus IT Partner og Ementor-direktør Carsten Dilling ind i direktionen. Han blev for få år siden smidt på porten af IT-investoren Ib Kunøe. Opdateret 8.22

TDC har fra 1. august ansat Carsten Dilling som nyt medlem af direktionen med ansvar for Fastnet Norden.

Carsten Dilling har tidligere været i IBM, administrerende direktør i Columbus IT Partner og fra 2005-2007 direktør i Ementor og viceadministrerende direktør i Ementor ASA.

Med sin nye position går Carsten Dilling ind i "direktionen for noget større", som han selv gav udtryk for, at han gerne ville for nylig. Da Dilling fik en ny rolle i forbindelse med frasalget af Ementors konsulentforretning, udtalte til Børsen om sin fremtid:

"Jeg skal enten selv ud og investere i noget, som jeg kan bygge op, eller også skal jeg i direktionen for noget større. Men jeg har samtidig lyst til at gå meget aktivt ind her, fordi jeg kan se potentialet".

RB-Børsen/Business.dk

Flere ændringer i TDC-direktionen
Samtdig med ansættelsen af Carsten Dilling oplyser TDC, at koncerndirektør med ansvar for HR og Koncernstabe, Henriette Fenger Ellekrog fratræder sin stilling senest med udgangen af september 2007, da hun den 1. oktober tiltræder stillingen som koncerndirektør med ansvar for HR i SAS-koncernen. Der er endnu ikke udpeget en efterfølger for Henriette Fenger Ellekrog.

Når disse ændringer er gennemført, vil den samlede direktion i TDC bestå af følgende seks medlemmer: Administrerende direktør og koncernchef Jens Alder; finansdirektør Hans Munk Nielsen; direktør, Fastnet Norden, Carsten Dilling; direktør, Mobil Norden, Mads Middelboe; direktør, Erhverv Norden, Klaus Pedersen og koncernstrategichef Eva Berneke.