TDC hæver priser hos Telmore, Yousee og Fullrate

Priserne på de billigste mobilabonnementer hos TDC-brandsene Telmore, Yousee og Fullrate bliver hævet til 109 kr. fra 99 kr. for alle nye kunder.

På aktiemarkedet stiger TDC-aktien mandag med hele 6,6 pct. til 35,81 kr., og ifølge Nordea skal den stigning ses i lyset af netop de forhøjede priser. Fold sammen
Læs mere
Foto: Torkil Adsersen
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Det bekræfter TDC's pressechef, Ib Konrad Jensen, over for Ritzau Finans.

På aktiemarkedet stiger TDC-aktien mandag med hele 6,6 pct. til 35,81 kr., og ifølge Nordea skal den stigning ses i lyset af netop de forhøjede priser.

Chefaktiespecialist Jesper Bamberger konstaterer, at det er særdeles positivt for TDC, hvis selskabet lykkes med at føre prisstigningerne igennem og får konkurrenterne med på vognen, da det danske telemarked gennem mange år har været præget af faldende mobilpriser.Forhøjede priser på mobilabonnementerne er ifølge Nordea teleselskabernes næste træk, efter at Telia og Telenor for nogle uger siden droppede at gå sammen på det danske marked, da de fandt kravene fra EU's konkurrencemyndigheder for rigide.

- Efter at det ikke kunne lade sig gøre at få en fusion igennem, så er prisstigninger næste træk. Vi ved ikke, om de andre følger med TDC endnu, men hvis de gør det, er det rigtig positivt, og så kan TDC-aktien stige endnu mere. Med det fald, den har taget, så tror jeg, at nogen allerede nu tager den chance - det er min tolkning, siger chefaktiespecialist Jesper Bamberger fra Nordea til Ritzau Finans.