TDC glæder sig til musikkampen

Danmarks største teleselskab glæder sig til, at konkurrenten efter sommerferien går i krig mod TDCs musiktjeneste, Play.

TDCs musiktjeneste Play får efter sommerferien konkurrence - og det glæder TDC sig til. Fold sammen
Læs mere
Mere konkurrence om at give kunderne masser af musik kan kun blive godt.

Det mener Danmarks største teleselskab, TDC, som ser frem til, at konkurrenten Telenor efter sommerferien kommer med et musiktilbud til sine kunder. TDC har siden april 2008 haft TDC Play, som er gået verden rundt som særdeles nyskabende i en trængt musikbranche. Alle TDC-kunder kan frit hente al den musik, de orker, så længe de forbliver kunder.

Oplevelser er afgørende

»TDC Play er et produkt, man får med som kunde. Man skal ikke købe noget, og til dato har kunderne hentet 100 millioner numre. Jeg er overbevist om, at indhold og oplevelse er afgørende, når kunderne vælger selskab, og det vil blive endnu mere afgørende,« siger Jesper Theill Eriksen, koncerndirektør med ansvar for TDCs privatkunder.

Han ser frem til, at Telenor efter sommerferien er klar med et musiktilbud, der skal hamle op med TDC Play. Telenors markedsdirektør for privatmarkedet, Peter Berg, har ikke villet ud med nærmere oplysninger om, hvad Telenor vil tilbyde.

Glæder sig til konkurrence

»Vi er glade for, at Telenor nu også kommer på banen. Jeg tror, at det er godt for markedet, at der kommer flere, og så vil vi naturligvis konkurrere på, hvor man har det bedste tilbud til kunderne. Konkurrence er altid godt, og konkurrencen vil stå om, hvem der kan give den bedste oplevelse og det bedste indhold på den enkleste måde,« siger Jesper Theill Eriksen.

Musik er blevet et vigtigt våben i kampen for at holde kunderne fast. Mobilmarkedet i Danmark er mættet. Det er svært at finde danskere, der ikke allerede har en mobiltelefon. I stedet skal teleselskaberne på strandhugst hos hinanden for at få kunder, og her betyder alle de andre ting end selve talemulighederne mere og mere.

Både Nokia og Sony Ericsson har åbnet egne musikbutikker, men TDC er hidtil det eneste selskab, der har en så vidtgående aftale på musikområdet.