TDC fortsætter udsalget

Endnu 39 medarbejdere bliver solgt fra.

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Danmarks største teleselskab, TDC, fortsætter med at sælge fra. 39 medarbejdere skifter 1. juli arbejdsgiver, efter at Relacom Denmark overtager TDCs afdeling for Ericsson-telefonsystemer til erhvervskunder.

Hvad salgsprisen er, vil ingen af selskaberne oplyse.

Direktør Klaus Pedersen, TDC Business Nordic, siger, at frasalget er »et led i vor strategi om at fokusere og forenkle vor forretning«.

Relacom har på verdensplan 17.000 medarbejdere i 19 lande. De bygger, installerer og vedligeholder fastnet, mobilnet og virksomhedsnet. Hovedsædet ligger i Sverige.

Stor udlicitering i Schweiz

3. juni udliciterede TDCs schweiziske datterselskab, mobilselskabet Sunrise, drift og vedligeholde af telenettet til Alcatel-Lucent, der samtidig overtager 290 medarbejdere fra 1. august.

Samtidig solgte Sunrise sin afdeling for forretningskommunikation til tyske Aurelius. 230 medarbejdere fulgte med.

To uger tidligere, 22. maj, meddelte TDC, at Nordens største IT-leverandør, Topnordic, overtager salget af mobiltelefoner og medarbejderbredbånd til TDCs erhvervskunder. 32 medarbejdere fra TDCs erhvervsforretning med vicedirektør Søren Jensen i spidsen flyttes med over for at kunne betjene de cirka 2.200 virksomhedskunder, der er omfattet af aftalerne.