TDC får enkeltbillet ud af lufthavnen

De danske elselskabers bredbåndsfirma, Waoo, skal fremover levere TV i Københavns Lufthavne.

Det er ikke disse skærme, der skal skiftes indhold på i Københavns Lufthavne men derimod TV-skærmene, som medarbejdere og rejsende kan følge med på. Arkivfoto: Linda Henriksen, Scanpix Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

TDCs kabel-TV-selskab YouSee har fået en enkeltbillet ud af Københavns Lufthavne, hvor de danske elselskabers bredbåndssatsning, Waoo, fremover skal levere TV-programmer til de rejsende, butikskunderne og medarbejderne.

Københavns Lufthavne har besluttet at skifte TV-leverandør til Dansk Bredbånd, der er et datterselskab af Waoo, som 15 danske elselskaber står bag. Waoo leverer internetforbindelser, TV og telefoni i direkte konkurrence med især TDC. Det sker via lysoptiske fiberkabler.

Større alsidighed

»Skiftet til Dansk Bredbånd giver os et mere alsidigt produkt og større fleksibilitet,« siger IT-direktør Christian Poulsen fra Københavns Lufthavne.

Waoo købte Dansk Bredbånd i juni og fik dermed adgang til det fibernet, som Dansk Bredbånd har bygget op. Med i købet var også Dansk Bredbånds erhvervsforretning, og det er den, der har kastet lufthavnsaftalen af sig.

»Vi har været glade for de muligheder, som erhvervsforretningen i Dansk Bredbånd giver Waoo,« siger administrerende direktør Anders Christjansen fra Waoo.

En tredjedel af de danske husstande har mulighed for at få internetforbindelse og TV fra Waoo.