TDC bekræfter overvejelser om salg

Den danske telegigant TDC bekræfter tirsdag, at der er udpeget et korsortium af internationale og nordiske banker, som skal rådgive de fem kapitalfonde, der er hovedaktionærer, om det fremtidige ejerskab. (Opdateret)

Bjarne Graven Larsen, fondsdirektør i ATP, fotograferet under TDC's ekstraordinære generalsforsamling 28 februar 2006 i København, hvor en afnotering blev drøftet. Fold sammen
Læs mere
Foto: Keld Navntoft
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

"Den strategiske gennemgang vil måske/måske ikke føre til et salg af hele eller dele af aktionærens aktiepost i TDC A/S eller en anden strategisk transaktion. Der er ingen vished for hvornår, et sådan salg vil finde sted, i fald det overhovedet finder sted," hedder det i en kort fondsbørsmeddelelse fra TDC.

"Vi har udsendt en fondsbørsmeddelelse som reaktion på rygter i markedet," tilføjer pressechef i TDC, Lasse Bastkjær Jensen.

Aktiemajoriteten i TDC blev for nogle år siden købt af Angel Lux Common S.A., som er et selskab kontrolleret af kapitalfonde rådgivet af Apax Partners LLP, The Blackstone Group, Kohlberg Kravis Roberts & Co., Permira Advisers KB og Providence Equity LLP.

TDC forblev dog noteret på Københavns Fondsbørs, fordi først og fremmest ATP nægtede at sælge til de amerikanske kapitalfonde.