TDC ansætter erfaren telemand som pressechef

TDC har ansat 46-årige Peter Glüsing som ny pressechef. Han afløser Ib Konrad Jensen, der søger nye udfordringer.

Arkivfoto. Peter Glüsing har de seneste ti år arbejdet med strategisk kommunikation og public relations, hvilket særligt har været inden for telebranchen. Fold sammen
Læs mere
Foto: Søren Svendsen
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Peter Glüsing har de seneste ti år arbejdet med strategisk kommunikation og public relations, hvilket særligt har været inden for telebranchen.

Hans seneste job var i Discus Communications, hvor han har rådgivet virksomheder inden for it, tele og sikkerhed. Peter Glüsing har desuden tidligere været pressechef i Telenor og har derudover en baggrund hos DR og TV2.

- Jeg er glad for at få Peter med på holdet lige nu, hvor vi er i gang med en gennemgribende udvikling af vores kommunikationsprofil.

- Med sin specifikke viden og brede kompetence fra teleindustrien og mediebranchen bliver han et stærkt bidrag til udvikling af TDC Groups medierelationer i de kommende år, siger Pia Stoklund, kommunikationsdirektør i TDC, i en pressemeddelelse.

TDC's nuværende pressechef, Ib Konrad Jensen, har været i TDC-koncernen siden 2004, men har efter eget ønsker valgt at stoppe.

- Efter mange travle år i TDC vil jeg ønske Ib alt mulig held og lykke fremover. Samtidig vil jeg sige ham stor tak for det arbejde, han har lagt i selskabet - og ikke mindst for den faglighed og dedikation, der altid er kendetegnende for hans tilgang til arbejdet, siger Pia Stoklund.