Tavle-PC med pen fra HTC

KORT NYT: Også mobilproducenten HTC er nu klar med sin tavlecomputer, HTC Flyer, som lanceres i Danmark lige op til sommerferien.

The new HTC Flyer tablet (C) is displayed at the GSMA Mobile World Congress in Barcelona February 15, 2011. The GSMA Mobile World Congress, representing the interests of the worldwide mobile communications industry, will take place from February 14th to 17th in Barcelona. REUTERS/Albert Gea (SPAIN - Tags: BUSINESS SCI TECH) Fold sammen
Læs mere
Foto: ALBERT GEA
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Den er udformet i et enkelt stykke aluminium og udstyret med både berøringsfølsom skærm på syv tommer samt en pen til at skrive med på skærmen og kommer med Google Android som styresystem. HTC vælger ikke at vente på den kommende Android 3.0-version, som ellers er tilpasset netop tavlecomputere, og leverer i stedet med den nyeste mobilversion, 2.4, som man så senere kan opgradere.

Oven på Android lægger HTC sin egen Sense-brugerflade, som kendes fra mobiltelefonerne.

Flyer får Skype med videoopkaldsfunktion og har synkronisering med netnotattjenesten Evernote. Prisen er ikke offentliggjort men vil ligge i den høje ende. Th.