Taler du i mobil på tønden

Her er vores værste mobilvaner, som du ikke vidste, at de andre har.

Foto: Colourbox
Mobilsnak mens du sidder på toilettet, og sms’er i beruste tilstand er nogle af de dårlige mobilvaner, som danskerne selv indrømmer at have. Ifølge en undersøgelse, som Wilke har foretaget for Telia blandt 675 danskere over 15 år, svarer knap en tredjedel af danskerne deres mobiltelefon, mens de er på toilettet.

Knap en fjerdele af dem - 24 procent – fortryder tilfælde, hvor de har ringet eller sms'et i beruset tilstand, skriver epn.dk Undersøgelsen viser også, at den hyppigst brug af mobilen er til at sende sms'er, mens almindelige opkald kommer ind på en andenplads.

Messenger og GPS er de funktioner på telefonen, vi mindst benytter. Og generelt er internettet ikke noget, vi bruger mobiltelefonen til. 17 procent af de adspurgte har besøgt google fra mobilen, hvilket gør søgemaskinen til den mest besøgte side, mens den ellers populære netværkssite Facebook kun er besøgt af godt en procent. Over en fjerdedel føler sig generet af andre menneskers mobilbrug dagligt, og over en tredjedel har overhørt et andres skænderi via mobilen. Derudover har 21 pct. af undersøgelsens adspurgte overhørt samtaler af seksuel karakter, mens kun otte pct. vil indrømme, at de selv fører samtaler af privat karakter, når andre har mulighed for at høre det. Over halvdelen har flirtet via sms, en ud af fem har sendt beskeder eller billeder med seksuelt indhold, mens 13 pct. svarer, at de modvilligt har modtaget beskeder med frækt indhold.

 
Læs også:

De ti mest populære mobiler

Gudskelov det snart er mandag!

SMSen blev undfanget på pizzeria i København

De ti dyreste mobiltelefoner mest til blær