T. Hansen pønser på opkøb

Reservedelskæden T. Hansen vil hellere købe sig til vækst end slås for den, siger direktøren.

Bent Jensen, Direktør i T. Hansen, har tidligere talt varmt om at udvide til udlandet, men indtil videre er de planer sat på stand by. Fold sammen
Læs mere
Foto: Claus Fisker
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Med mere end 300 mio. kroner på kistebunden, er tiden moden til at købe mere op for reservedelskæden T. Hansen. Tidligere har selskabet købt DK Autodele og Høyer Autodele, men nu varsler direktøren, Bent Jensen, nye opkøb, skriver Børsen.

»Vi er ude på datingmarkedet, men jeg kan jo ikke vide, om det fører til noget. Vi har mulighed for at gennemføre en større akkvisition, og det er min holdning, at det er billigere at købe sig til vækst end at slås sig til det,« siger Bent Jensen til avisen.

T. Hansen har de senere år haft fart på væksten, og med 77 butikker og 280.000 varenumre på nettet, nåede selskabet sidste år en nettoomsætning på 810 mio. kroner og et årsresultat på 60 mio. kroner.

Bent Jensen har tidligere talt varmt om at udvide til udlandet, men indtil videre er de planer sat på stand by.

»Resultaterne har aldrig været bedre, siden jeg valgte at fokusere på det danske marked. Jeg er helt sikker på, at vores koncept også kunne holde i Norge og Sverige, men der er stadig rigtig meget at hente i Danmark, så det gør vi først,« siger direktøren.