Syng med ABBA på Playstation

Den svenske popgruppe fortsætter med at imponere. Nu kan man selv synge med på hittene hjemme i stuen.

ABBA kommer nu også til Playstation, så man selv kan synge med hjemme i stuerne. Foto: Claus Poulsen, Scanpix Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Filmen om den svenske popgruppe ABBA, »Mamma Mia«, har bjergtaget anmeldere og menige filmgængere verden over. Nu kommer ABBAs største hits som spil til Sonys Playstation.

ABBA blev opløst for 26 år siden, men de mange iørefaldende melodier fra Benny Anderssons og Björn Ulvaeus' hænder er lige populære. Først blev det til musicalen »Mamma Mia«, som indbragte duoen 165 millioner svenske kroner. Så kom filmen med Meryl Streep og tidligere James Bond-skuespilleren Pierce Brosnan i hovedrollerne - hvor de også synger de mange hits.

Filmindtægter på 418 mio. dollars

Filmen har til dato indspillet 418 millioner dollars verden over, og lydsporet er solgt i næsten tre millioner eksemplarer.

Derfor er succesen på forhånd sikret for Sing Star-udgaven med ABBA. Sony har indtil nu solgt omkring 14 millioner eksemplarer af sine Sing Star-spil til Playstation 2 og 3. Sing Star kom frem i 2004, og siden da har man hjemme i stuerne kunnet synge med på alskens musiknumre. ABBA-udgaven er den første med en hel gruppe.

Sing Star ABBA vil være i butikkerne til julehandelen.