Sydbank: LG er den bedst mulige partner

Bang & Olufsen har med LG Electronics gaflet ballets flotteste pige, der gør det muligt at kombinere B&O's eget design og lydteknologi med markedets bedste skærme.

- B&O lander den bedst mulige partnerskabsaftale, som de overhovedet kan. LG er den partner, som de seneste år har taget førertrøjen inden for teknologisk udvikling, især på fjernsynsområdet og satsninger på OLED-skærme, som bliver fremtidens skærmteknologi, siger analytiker i Sydbank, Morten Imsgard. Fold sammen
Læs mere
Foto: ALBERT GEA
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Sådan lyder vurderingen fra Sydbanks senioranalytiker Morten Imsgard.

- B&O lander den bedst mulige partnerskabsaftale, som de overhovedet kan. LG er den partner, som de seneste år har taget førertrøjen inden for teknologisk udvikling, især på fjernsynsområdet og satsninger på OLED-skærme, som bliver fremtidens skærmteknologi, siger Morten Imsgard til Ritzau Finans.Aftalen betyder, at B&O kan fokusere på design og lyd og kombinere det med LG Electronics' OLED-teknologi.

- Det er vigtigt for B&O, at man får lige præcis LG som partner. Man kan krydre egen design og lyd med de bedste skærme på markedet og får nogle skærme, der er meget attraktive for high-end-kundegruppen. De bliver førende på både lyd, design og billede, siger Sydbanks senioranalytiker.Aftalen giver desuden Bang & Olufsen bedre muligheder for overlevelse som selvstændig virksomhed eller et bedre argument til forhandlinger med en eventuel køber.

B&O har nemlig i samme ombæring givet markedet nye informationer omkring et potentielt salg af virksomheden. Nyt i den sag er ifølge Morten Imsgard, at der nu er tale om én eventuel køber, der snarere har en føler ude efter B&O end gang i egentlige forhandlinger.

- Det virker som om, at det mere er en føler end egentlige forhandlinger. I ordlyden virker det ikke som om, at man har rykket sig mod mere seriøse forhandlinger siden november, siger senioranalytikeren.Da B&O's aktiekurs er bundet op på mulig interesse fra en køber i kulissen vil Morten Imsgard derfor ikke spå om, hvor aktien skal hen i dagens handel, selv om partnerskabsaftalen alene umiddelbart er godt nyt.