Sydbank: Aktien stiger på Darzalex-salg og spænding om data

Aktiemarkedet har torsdag formiddag i den grad kvitteret for et godt regnskab med tilhørende opjustering fra Genmab. Efter to en halv times handel ligger Genmab 7,9 pct. højere i 1151 kr., hvilket dels er et udslag af opjusteringen, men også af forventningens glæde, idet den kommende tid kan byde på flere gode nyheder.

Genmab-analytikerne vil igen kunne få travlt, når der lægges resumeer af Darzalex-studierne - såkaldte "abstracts" - ud på ASH's hjemmeside. Fold sammen
Læs mere
Foto: NF

Således varslede Genmab onsdag på en telekonference for analytikere, at der på det kommende årsmøde i American Societey of Hemathology, ASH, offentliggøres 17 datasæt vedrørende kræftmidlet Daratumumab.

Desuden vil selskabet præsentere nyt om sin pipeline, herunder om fase 1/2-studiet med lægemiddelkandidaten Tisotumab Vedotin på en kapitalmarkedsdag i næste uge.

- Der var forskellige teasere på telekonferencen, som ud over det bedre-end-ventede-regnskab bidrager til kursstigningen op mod de her begivenheder, siger senioranalytiker Søren Løntoft Hansen til Ritzau Finans.

Allerede midt på eftermiddagen i dag, torsdag, vil Genmab-analytikerne igen kunne få travlt, når der lægges resumeer af Darzalex-studierne - såkaldte "abstracts" - ud på ASH's hjemmeside.

Selve årsmødet i kræftforeningen holdes 3.-6. december og blandt nøglepræsentationerne er nyt om en subkutan udgave af Darzalex, hvor midlet sprøjtes ind lige under huden i stedet for via drop. Den administrationsform kan spare patienterne for flere timer i forhold til den bøvlede behandling med drop.

På kapitalmarkedsdagen torsdag i næste uge vil Genmab desuden komme ind på Darzalex-muligheder i andre kræftformer, fortalte administrerende direktør Jan van de Winkel onsdag på telekonferencen.