Swipp hæver beløbsgrænsen til 50.000 kr.

Mobilbetalingstjenesten Swipp hæver beløbsgrænsen, så man nu kan overføre op til 50.000 kr. om dagen. Det skal gøre det lettere at handle hos møbelforretninger, guldsmede og bilforhandlere.

Martin F. Andersen, adm. direktør i mobilbetalingstjenesten Swipp, der fra juni tillader betalinger på op til 50.000 kr. om dagen. Fold sammen
Læs mere
Foto: Nils Meilvang

Fremover kan du også betale nye møbler, smykker og biler i den billige ende via din mobiltelefon. Således hæver mobilbetalingstjenesten Swipp fra starten af juni beløbsgrænsen, så man fremover kan overføre op til 50.000 kr. om dagen.

Swipp, der er lanceret af størstedelen af landets banker og er en direkte konkurrent til Danske Banks mobiltjeneste Mobilepay, tillader i dag overførsler på op til 25.000 kr. om dagen.

Ifølge Martin F. Andersen, der er adm. direktør for Swipp, skal den højere beløbsgrænse  imødekomme behovet hos et stadig stigende antal erhvervsdrivende, der gerne vil kunne handle til høje priser via mobiltelefonen.

Det gælder blandt andre møbelforretninger, guldsmede og bilforhandlere.

»Vi vil gerne gøre det så let som muligt for alle danske erhvervsdrivende at bruge mobiltelefonen som betalingsplatform. Derfor hæver vi nu den daglige beløbsgrænse, da flere efterspørger muligheden for at kunne sælge produkter og ydelser på op til 50.000 kr.,« siger Martin F. Andersen i en pressemeddelelse.

Med Mobilepay er der en beløbsgrænse på 5.000 kr. om dagen, når man overfører penge mellem privatpersoner, mens man ved betaling i fysiske butikker kan betale op til 10.000 kr. om dagen.