Svindelmistænkt erhvervsmand lukker sin virksomhed

I sidste uge blev Solo Capital Partners ransaget i den spektakulære sag om udbyttesvindel, nu er selskabet officielt ved at lukke ned.

I starten af november ransagede de britiske myndigheder finansvirksomheden Solo Capital Partners i Londons finans distrikt.  Fold sammen
Læs mere
Foto: JOHN MACDOUGALL
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

I starten af november ransagede de britiske myndigheder finansvirksomheden Solo Capital Partners i London i forbindelse med den spektakulære sag om svindel med udbytteskat. Nu er Solo Capital Partners officielt ved at lukke ned, skriver Finans.dk.

På Solo Capital Partners hjemmeside vises der nu kun et skilt, hvor det fremgår, at selskabet er i gang med en kontrolleret nedlukning.

Ejeren er Solo Capital Partners er ifølge Finans.dk mistænkt for at være involveret i den enorme sag om svindel med udbytteskat, som beløber sig i 6,2 mia. kr. Bagmandspolitiet har allerede beslaglagt 1,7 mia. kr. i svindelsagen, men det er uvist, om disse penge har noget med Solo Capital Partners at gøre.

Sidst i oktober fik medarbejderne i Solo Capital Partners at vide, at ejeren - en 45-årig finansmand fra Dubai - ikke længere ville understøtte virksomheden. Det skyldes »personlige forhold.«

Otte dage senere blev selskabet så ransaget af de britiske myndigheder, og nu har Solo Capital Partners altså officielt påbegyndt nedlukningen af sine aktiviteter.

Solo Capital Partners skriver ikke, hvorfor selskabet lukket ned, og det har ikke været muligt for Finans.dk at få en kommentar til dette.