Svenske Fingerprint vil levere teknologi til bilindustrien

Svenske Fingerprints Cards satser på fremover at skulle levere fingeraftryksteknologi til bilindustrien. Det oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

REUTERS/Fabrizio Bensch Fold sammen
Læs mere
Foto: FABRIZIO BENSCH
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

I løbet af det forgangne år har Fingerprint i samarbejde med en række industrikolleger udviklet løsninger, der skal gøre det muligt at bruge selskabets teknologi, som genkender personer ud fra deres fingeraftryk, i bilindustrien.

Løsningerne er blevet evalueret af en række globale bilproducenter og andre selskaber indenfor industrien, og Fingerprints sensor-modul FPC1025 er blevet udvalgt til videre udvikling og integration i kommercielt brug til bilindustrien, skriver selskabet i pressemeddelelsen.

»Fingerprint Cards har etableret en position som den industriledende leverandør af fingeraftryksteknologi til smartphoneindustrien. Vi investerer nu i at tilpasse vores førende teknologi til andre markedssegmenter.«

»Baseret på dagens annoncering fremhæver vi bilindustrien som et andet markedssegment, hvor Fingerprints teknologi er velegnet«, siger selskabets administrerende direktør, Jörgen Lantto, i pressemeddelelsen.

Selskabet oplyser, at det ikke venter større omsætning i bilindustrien i løbet af året.

Tirsdag formiddag stiger Fingerprint-aktien 2,3 pct. til 554,50 svenske kr. på børsen i Stockholm.