Sushi-eventyr har kostet kassen

Sticks'N'Sushis internationale satsning har været et dyrere bekendtskab, end først forventet.

Kim Rahbek Hansen, manden bag virksomheden Sticks'n'sushi. Her fotograferet på Sticks n´ Sushi på toppen af Tivoli hotellet. Fold sammen
Læs mere
Foto: Liselotte Sabroe
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Den danske sushikæde Sticks'N'Sushi slår til marts dørene op til den første restaurant uden for Danmarks grænser. Den kommer til at ligge i London, men den satsning har været dyr, skriver Børsen.

"Det at etablere en virksomhed i London er ikke gratis, skal jeg hilsen og sige. Det har kostet mere at etablere organisationen i London, end vi havde regnet med. Men det er ikke mere, end vi kan klare," siger administrerende direktør i Sticks'N'Sushi Kim Rahbek Hansen.

Lærepengene sætter sine spor i kædens årsregnskab for 2010-2011, hvr man havde budgetteret med et driftsresultat på 17 mio. kr. Det har man dog måttet skyde en hvis pil efter, for mod forventning landede resultatet på kun lidt over 8 mio. kr.

Til trods for at regnskabet ikke lever op til forventningerne, så er der stadig optimisme hos den danske sushikæde.

"Først og fremmest skal restauranten derovre op at køre. Men vi håber da, at den får fat, og så har vi ambitioner om at åbne flere. Men vi er også tålmodige. Hvis det ikke lykkes, er det ikke, fordi vi ikke har forberedt os godt nok, men fordi vi ikke har været gode nok," siger Kim Rahbek Hansen.