SuperBrugsen får viralt julehit

Dagligvarekæden SuperBrugsen er i luften med en julet reklamevideo instrueret af Thomas Willum Jensen, som på få dage er blevet vist næsten 75.000 gange på YouTube. Reklamebureauet Republica står bag.

Skærmdump fra SuperBrugsens reklamefilm. Se den i bunden af artiklen. Fold sammen
Læs mere

Fire rensdyr, en julemand, en halv kane og skjult filmhold. Det er ingredienserne i opskriften på SuperBrugsens »grove« julespøg, en viral julekampagne i prankvertising-genren, skabt i samarbejde med reklamebureauet Republica.

Bureauet står sammen med instruktør Tomas Villum Jensen bag julefilmen, der er langt fra de traditionelle reklamefilm i dagligvarebranchen, som oftest kredser om knaldtilbud på juleand, medister, rødkål og andre julesager.

Og danskerne kan tilsyneladende lide denne tilgang. Kampagnen er i hvert fald i løbet af få dage blevet vist næsten 75.000 gange på YouTube. På de sociale medier bliver filmen også delt flittigt.

»Det er et skønt eksempel på, at det sagtens kan lade sig gøre at finde frem til forbrugernes hjerte med andet end traditionel tilbudsreklame. Og et godt eksempel på, hvad der kan ske, når man tør slippe tingene fri på de sociale medier. Det kræver mod og en noget utraditionel tankegang, men det er bestemt ikke sidste gang, vi kaster os ud i den slags,« lyder det fra onlinechef i SuperBrugsen, Martin Dalsgaard, i en pressemeddelelse.

Se filmen herunder: