Stylepit opnår ventet driftsresultat trods svingende omsætning

Onlinetøjbutikken Stylepit har på trods af store udsving i omsætningen i den forløbne periode af selskabets andet kvartal formået at opnå et driftsresultat på EBITDA-niveau og et cashflow, som er på linje med selskabets budgettering.

Medstifter og bestyrelsesmedlem i online-tøjbutikken Stylepit, Christian Bjerre Kusk. Fold sammen
Læs mere
Foto: Simon Skipper
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Det oplyser selskabet til fondsbørsen som følge af det købstilbud, der udløber 10. december klokken 16.00.

- Oktober måned og starten af november var svage grundet det lune efterårsvejr, og modsat har anden halvdel af november og begyndelse af december været gode. Det kan oplyses, at Stylepits omsætning på "Black Friday" voksede med 63 pct. mod året før, og dagen bød på en historisk høj dagsomsætning, skriver selskabet.

Stylepit oplyser i fondsbørsmeddelelsen, at selskabet vil have afholdt en række ikke-budgetterede ekstraordinære omkostninger, som følge af Bestseller-koncernens tilbud blandt til at corporate finance rådgivning, omkostninger relateret til Bestseller-koncernens ansøgning til konkurrencemyndighederne og til øvrig rådgivning.

I alt løber de samlede omkostninger for denne proces op til omkring 2,5 mio. kr.

Bestseller-koncernen har afgivet et tilbud på alle Stylepits aktier til 0,20 kr. per aktie. Tilbuddet udløber torsdag eftermiddag.