Stylepit nedjusterer forventningerne til salget

Tøjkoncernen Stylepit nedjusterer forventningerne til regnskabsåret 2014/2015 og venter nu en omsætning på 360 mio. kr. Før ventede selskabet et salg på 380 mio. kr.

Foto: Erik Refner. Stylepit
Læs mere
Fold sammen

Derimod bliver der ikke rokket ved forventningerne til indtjeningen, og dermed venter Stylepit fortsat et driftsresultat, EBITDA, på minus 28 mio. kr. for hele året. Det oplyser selskabet i forbindelse med en periodemeddelelse for tredje kvartal.

Stylepit, der lever af at sælge tøj på nettet, oplyser, at kvartalet har været præget af, at selskabet er i gang med at implementere en række tiltag, der skal give forudsætninger for igen at kunne tjene penge. Og det er disse tiltag, der er forklaringen på, at forventningerne til salget er blevet sænket.

Tøjkoncernen fortæller endvidere, at det fortsat er i gang ned at undersøge strategiske og strukturelle muligheder, som skal være med til at sikre højere omsætning og indtjening og styrke selskabets kapitalgrundlag. Der er dog på nuværende tidspunkt ikke truffet nogen endelig afgørelse, men hvis det sker, vil en eventuel handel blive til en lavere værdi, end den nuværende markedsværdi afspejler.

- Selskabet har været i dialog med en række industrielle og finansielle aktører om deres eventuelle deltagelse i en udvikling af selskabets forretningspotentiale og eller medvirken til styrkelse af kapitalgrundlaget. Såfremt der indgås en transaktion i forlængelse af disse dialoger, må det formodes, at en sådan transaktion vil blive gennemført baseret på en værdiansættelse af Stylepit, der er væsentlig lavere end den nuværende børskurs, skriver selskabet i meddelelsen.

Stylepit-aktien stiger onsdag eftermiddag 7,6 pct. til 0,71 kr. Inden meddelelsen lå aktien dog væsentligt højere i 0,88 kr.

/