Stylepit i kursridt trods fortsat tænkepause for ledelsen

Efter at aktien i tøjvirksomheden Stylepit i ugens løb er fløjtet i vejret, oplyser selskabet fredag efter børslukketid, at det fortsat er ved at analysere de strategiske muligheder, som det første gang oplyste om 27. marts.

Stylepit Fold sammen
Læs mere
Foto: Erik Refner

- Bestyrelsen har noteret sig de seneste dages udvikling i Stylepit-aktiens kurs og omsætning, begynder Stylepit meddelelsen til fondsbørsen.

Stylepit-aktien steg i løbet af ugens første fire dage med samlet 67 pct., mens den fredag dog faldt 6 pct. til 0,865 kr.

På baggrund af den udvikling har selskabet så fundet det på sin plads at informere om, at det fortsat er ved at analysere mulighederne, og at der på nuværende tidspunkt ikke er truffet beslutninger, ligesom der heller ingen sikkerhed er for, at Stylepit vil indgå i en transaktion i fremtiden.

- Ledelsen i Stylepit vil offentliggøre en selskabsmeddelelse, hvis og når det anses for nødvendigt eller passende, fremgår det.

I meddelelsen fra 27. marts fremgik det, at bestyrelsen og direktionen havde iværksat en analyse for at identificere strategiske og strukturelle muligheder for at øge omsætningen og indtjeningen samt styrke selskabets kapitalgrundlag.

Stylepit venter uændret en omsætningstilbagegang i regnskabsåret 2014/15 på 20 pct. med en nettoomsætning i niveauet 380 mio. kr., og som en konsekvens af den lavere omsætning ventes et driftsresultat (EBITDA) i niveauet minus 28 mio. kr.

/ritzau/FINANS