Stryhn's lancerer frikadeller

Siden 1940erne har Stryhn's været synonymt med leverpostej. Men nu udvider de sortimentet med endnu en dansk klassiker: Frikadellen

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Der er ikke længere grund til at røre fars, hvis menuen står på frikadeller. Stryhn's satser nemlig på den populære nationalspise og lancerer nu færdiglavede frikadeller.

"Frikadeller er stadig det hyppigst spiste aftensmåltid i Danmark. Og ligesom leverpostejen er det en dansk nationalspise, så det passer godt til vores virksomhed," siger Steen Jespersen, adm. dir. i Stryhn's A/S.

Frikadellerne får produktnavnet Fru Stryhn's frikadeller og kommer både i en klassisk og en fedtfattig udgave.

"Vi ved fra forbrugerundersøgelser, at mange danskere ønsker sig mere fedtfattige retter," siger Steen Jespersen:

"Vi vil hellere tilbyde begge dele end at låse forbrugeren fast i gamle forestillinger om, at de danske nationalretter er for fede - for sådan forholder det sig ikke nødvendigvis," siger han.