Stort TV-arkiv åbner i dag

YouSee optager fra 1. december alle DRs programmer og gemmer dem i 30 dage, så man kan se dem, når man har lyst - hvis man har det rette abonnement.

D'herrer Johnny Madsen, Allan Olsen og Lars Lilholt, som forleden var til generalprøve på DRs store juleshow 2009 i Aalborg Kongres- og Kulturcenter, kan nu opleves i en hel måned fremover. Foto: Henning Bagger, Scanpix Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Nu er det slut med at være afhængig af TV-programmerne og unødvendigt at sætte optageren til, når man ikke er hjemme.

I dag åbner det TDC-ejede kabel-TV-selskab YouSee nemlig sit »TV-Arkiv«, hvor samtlige egenproduktioner fra DR1, DR2, DR K og DR Ramasjang bliver optaget af YouSee og gemt i 30 dage. YouSee-kunder med digitalboks - nemlig alle, der har tilkøbt YouSee Plus - kan derefter selv bestemme, hvornår de vil se et program og kan både holde pause og spole i udsendelserne, skriver Mobilsiden.dk.

Andre kanaler ventes også i arkiv

YouSee forhandler med også TV 2, TV3, Kanal 4 og Kanal 5 om at få lignende aftaler, men de er ifølge udviklingsdirektør Anders Blauenfeldt fra YouSee endnu ikke på plads.

I forvejen tilbyder YouSee og det Telia-ejede Stofa funktionen »Start forfra«, som kunder med en digital boks kan anvende. Dermed kan man se en udsendelse forfra, så længe den sendes. Stofas kunder har desuden adgang til TV 2 Sputnik, som er TV 2s betalingskanal med tidligere sendte udsendelser.