Stort advokatfirma får ny managing partner

Martin Lavesen er udpeget som ny managing partner i DLA Piper Denmark. Han afløser Henrik Puggaard, der har stået i spidsen for den proces, der i foråret førte til, at Lett blev en del af det globale advokatfirma DLA Piper.

Foto: Martin Sylvest Andersen.
Læs mere
Fold sammen

Som ny managing partner i landets sjettestørste advokatfirma vil Martin Lavesen have fokus på den overordnede ledelse af DLA Piper Denmark, men han vil også fortsat bruge sin tid på klientrelaterede sager.

Han ser det som en af sine væsentligste opgaver at få DLA Piper-navnet gjort mere kendt i markedet, men også at få bragt de servicekoncepter og digitale løsninger, som DLA Piper har udviklet på globalt plan, ud til det danske marked, fremgår det af en pressemeddelelse fra virksomheden.

Advokatvirksomheden Lett blev tidligere i år til DLA Piper efter en sammensmeltning med det globale advokatfirma DLA Piper - en sammensmeltning, der skal skaffe det københavnske kontor grænseoverskridende forretning, stordriftsfordele og give adgang til ny, banebrydende teknologi, herunder machine learning.

DLA Piper indgik sidste år en aftale med softwarevirksomheden Kira Systems om at implementere deres machine learning-software i de dokumenttunge virksomhedstransaktioner.

DLA Piper Denmark beskæftiger pt. mere end 300 medarbejdere og har kontor både i København og Århus.

Forud for udnævnelsen til managing partner har Martin Lavesen varetaget adskillige ledelsesposter i DLA Piper Denmark. Senest har han været afdelingschef for DLA Pipers Corporate Commercial afdeling. Og i perioden 2012-2015 var han medlem af firmaets bestyrelse.

I sit advokatvirke rådgiver han inden for erhvervsretten med særligt fokus på immaterialret. Han har særlig viden om og erfaring med at rådgive såvel private som offentlige aktører om kommercialisering, partnerskaber, selskabsstrukturer og private placements.

Martin Lavesen er endvidere medlem af Advokatrådet, hvor han bl.a. er formand for rådets Regel- og Tilsynsudvalg. Ligeledes er han medlem af formandskabet i Pressenævnet. Han er også medlem af det nationale censorkorps for de juridiske uddannelser og medlem af Danske Advokaters fagudvalg i IP/IT-ret.

Martin Lavsen er valgt for en treårig periode.