Stormagasin deler millioner ud til medarbejderne

Nuværende og tidligere medarbejdere med tilknytning til Salling i Aarhus og Aalborg kan godt glæde sig til næste månedsløn. Købmand Ferdinand Sallings Mindefond uddeler et millionbeløb i gratialer.

Arkivfoto. Karin Salling, enken efter rigmanden Herman Salling, manden bag Dansk Supermarked. Fold sammen
Læs mere
Foto: Henning Bagger

Købmand Ferdinand Sallings Mindefond uddeler millionbeløb til medarbejdere i F. Salling A/S. Gratialerne går til medarbejdere i den oprindelige virksomhed bag fonden.

Det kommer flere hundrede nuværende og tidligere medarbejdere med tilknytning til Salling i Aarhus og Aalborg til gode, når gratialerne sker i forbindelse med denne måneds lønudbetaling.

»I de senere år har Mindefonden bidraget til det omkringliggende samfund via uddelinger til en række almennyttige formål. Vi er glade for, at en del af fondens overskud nu kan komme en lang række medarbejdere til gode,« siger juridisk direktør og bestyrelsesmedlem i Købmand Ferdinand Sallings Mindefond, Jakob Røddik, i en pressemeddelelse.

Allerede i sommeren 2013 traf Købmand Ferdinand Sallings Mindefond beslutning om, at der skulle ske udbetaling af gratialer. Der har siden været drøftelser med Civilstyrelsen omkring formål og fastlæggelse af modtagerkreds, men det arbejde er nu færdigt, og udbetalingen af gratialer er på vej.

»Fra Mindefondens side glæder vi os på vegne af dem, der modtager gratiale i denne omgang. Vi havde gerne set, at endnu flere allerede nu fik andel i udbetalingen. For fremtiden er det sikret, at alle medarbejdere, der bidrager til Dansk Supermarkeds succes, kan få andel i gratialerne,« fortæller Jakob Røddik.

Udbetaling af gratialer vil fremover ske årligt.